rohaya's FotoPage

By: rohaya mat noor

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Thursday, 5-Aug-2010 22:40 Email | Share | | Bookmark
sheila & zaky 13/14 june2010

 
 
 
View all 13 photos...
hi semua.. setelah berhempas pulas nak updatekan majlis sheila dan zaky akhirnya dpt gak cik roy update hahahhaa.. tanpa byk bicara nah.. saksikan sendiri hehehehhe


Wednesday, 9-Jun-2010 00:32 Email | Share | | Bookmark
KEMBALI BERSUA

HI SEMUA .. LAMA SUNGGUH CIK ROY TAK UPDATEKAN FOTOPAGES NI..BUKAN TAK RINDU PADA SEMUA CUMA SELEPAS BULAN DEC ARI TU CIK ROY TAK AMBIK APER2 JOB SAMPAI LA BULAN LIMA YG LEPAS.. ALMAKLUM LA PERUT DAH MEMBOYOT DAN TAK LARAT NAK BAWAK BDN..JADI TAK MAU LA BUAT KERJA2 PENGANTIN BUAT SEMENTARA WAKTU WAKTU.. DAN SYUKUR KE HADRAT ILLAHI PADA TANGGAL 31/03/2010 YG LALU CIK ROY DAH SELAMAT BERGELAR "MAMA" KEPADA BABY "MITHALINA MIAZARAA" melalui pembedahan selepas 12 jam bergelut dlm labour room ...............now im back to da biz again .. yer la badan pun dah sihat lepas pantang and dah rasa lega lepas cuti panjang dr biz ni maka nantikan kemunculan entry tul bulan 6 ni... entry terbaru ni kenduri sheila di jengka dan along zarul afami di kuantan. da....... oh yer ader lagi entry2 lama year 09 yg belum update pun akan cik roy updatekan sekali tuk tatapan semua...


Thursday, 26-Nov-2009 06:21 Email | Share | | Bookmark
HAIRI & AISYAH - BERSANDING (REMBAU N9) 22/11/09

 
 
 
View all 14 photos...
Hi.. entry ni ialah majlis bersanding Hairi & Aisyah .. sambungan la kiranyer dr last week.. heheh minggu depan ader lagi sambungan bertandang la plak.. untuk Hairi n Aisyah yg sporting lagi best ni akak ucapkan tahniah dan terima kasih dengan layanan baik keluarga korang berdua terhadap crew andaman adikkakak.. (siap tapau makanan lagi tuk kami setiap kali habis kerja) heheheh


Sunday, 15-Nov-2009 05:58 Email | Share | | Bookmark
HAIRI & AISYAH - NIKAH (SALAK TINGGI) 15/11/09

 
 
 
View all 7 photos...
Entry kali ni ialah Hairi & Aisyah dr salak tinggi, mereka telah selamatkan dinikahkan dengan sekali lafaz jer.. Andaman Adikkakak telag ditugaskan tuk menyediakan make-up dan aksesory serta fotografi tuk mereka. Ok cukup tuk kali kiter jumpa plak di entry akan dtg tuk majlis persadingan mereka di Rembau N9.


Thursday, 22-Oct-2009 07:26 Email | Share | | Bookmark
MY AUSSIE TRIP - 10-18 AUGUST 2009

 
 
 
View all 12 photos...
Ermm.. Aussie trip ni actually bukan ader aper2 kaitan ngan AndamanAdikkakak cuma cik roy sajer jer nak letak sebab nak kongsi berita gembira yg akhirnya dapat gak cik roy menjejakkan kaki ker Australia walupun pada mulanyer begitu banyk halangan especially bila cik roy kena kapur ngan customer masa dah dekat sangat nak pergi Aus ni.. habis gak la duit yg cikroy simpan tuk buat belanja kat Aus ni cik roy gunakan beli baju customer tu tapi mcm mana pun akhirnya cik roy berjaya jugak mengatasi masalah tu.. Syukur pada tuhan sebab sebelum naik flight satu lagi berita gembira yg paling cik roy tak sangka sekali berlaku dlm kehidupan rumah tangga yg baru jer cik roy bina ni.. "thanks darling for the pregnancy test u bought that day".... erm, sebalik yg gumbira ader jugak yg sedihnyer dimana cik pau kakak kesayangan cik roy terpaksa membatalkan trip ni kerana dia baru sajer beberapa hari menjalani pembedahan membuang cyst.. "akak, aku harap ko cepat sembuh yer.. tak ikut pun takper.. aku beli jugak brg yg ko nak k.. dont worry kesihatan lebih penting.." so, akhirnya, percutian yg dirangcang selama setahun tu sepatutnya pergi ber6 tinggal ber5 jer la.. neway u all enjoy la sebahagian gambar2 yg diambil oleh photographer rasmi Andaman Adikkakak (Vanessa)yg turut serta dalam trip tu..


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net